Rubriky
Jitka

Stylový košík s elegantním vzhledem: CURVER KNIT 23x20x41 cm, 3L, krémový!


Moderní designový koš pro každou domácnost

Curver Knit je koš na papír s moderním háčkovaným vzorem řady Knit, která je inspirovaná módním trendem háčkování a ručních prací. Tento vzhledově zajímavý prvek se snadno hodí do jakéhokoli interiéru a dodá mu vkusný šmrnc.

Elegantní koš s praktickými vlastnostmi

Krémový koš Curver Knit má rozměry 23x20x41 cm a objem 3 litry. Vyrábí se z materiálu, který je pevný, lehký a omyvatelný, což zajištuje snadnou údržbu. Díky svým praktickým uchům je snadné ho přenášet. Můžete si tak snadno uklidit stůl, stůlky nebo regály.

Koš jako vkusný doplněk do interiéru

„Curver Knit je opravdu skvělý doplněk do interiéru. Našla jsem mu uplatnění nejen v obývacím pokoji, ale i v ložnici. Má právem trvalé místo na nočním stolku, kde v něm ukládám všechny důležité drobnosti. Měla jsem ho už skoro rok a stále je stejně hezký jako první den.“

Prohlédnout si koš můžete na esrom.cz, kde najdete další informace a mnoho dalších zajímavých detailů.

Skvělý dárek pro kamarádku

Vybere-li si koš jako dárek pro kamarádku, máte jistotu, že uděláte radost. Díky modernímu designu se hodí do mnoha interiérů, a tak si ji určitě oblíbí. Kromě praktické funkce snadno ukládání věcí je tady i dobrý pocit z toho, že máte vkusný dárek, který bude skutečně využívat.

curver knit koš

Závěr

Koš Curver Knit je chytrou volbou pro každého, kdo hledá praktický a vkusný doplněk do domácnosti. Díky svému designu s háčkovaným vzorem a praktickým provedením nás může skutečně nadchnout. Můžeme v něm ukládat různé drobnosti, fotografie, květiny, ovoce nebo jen mít schováno oblečení a mít tak stůl či stolek uklizený. Určitě se budete těšit, když si koš vyberete a budete s ním spokojeni.