Rubriky
Jitka

Dětská komoda Sen bílá s motivem hasiče – praktická a zábavná doplněk dětského pokoje

Když se chystáme zařizovat dětský pokoj, je důležité myslet nejen na bezpečnost a praktičnost, ale i na to, aby se dítě v jeho prostoru cítilo dobře a mělo z něj radost.

Jedním z neodmyslitelných prvků dětského pokoje je rozhodně komoda. Ta nám umožní uspořádat dětské oblečení, hračky, knížky a další drobnosti. Pokud navíc zvolíme komodu s hezkým a dětem oblíbeným motivem, můžeme nabídnout našim ratolestem zároveň i zábavu.

Komoda ze série Sen

Dětská komoda Sen bílá s motivem hasičeje skvělým příkladem toho, jak můžeme spojit praktičnost a zábavu. Komoda patří do série Sen, která je charakterizována svou moderní a nadčasovou podobou. Tento kus nábytku bude skvěle ladit se všemi dalšími kousky z této série.

Komoda je vyrobena z kvalitního lamina o tloušťce 18 mm. Kromě toho, že je tedy odolná vůči otěru a poškození, je také velmi stabilní. Má celkem tři prostorné zásuvky, hloubka zásuvek je 34 cm. To znamená, že dítě může mít k dispozici dostatek prostoru pro své věci, i když má šatník či poličky plné.

Obrázek na komodě je potažen laminem, čímž je zajištěno, že bude odolný vůči čistícím prostředkům. To je důležité zejména v dětském pokoji, kde se může snadno a často stát, že na nábytek něco polijeme.

Velikost komody je další z jejích předností. S rozměry 80x81x42 cm se do dětského pokoje vejde bez problému a přitom nabídne dostatek úložného prostoru.

Dětská komoda Sen bílá s motivem hasiče

Komoda Senje skutečně zábavným doplňkem dětského pokoje. Jeho moderní design, kvalitní materiály a prostornost se spojily v jednu neodolatelnou celokovovou celku, na kterou se budou děti těšit.

Pokud si chcete tuto komodu přidat do svého nákupního seznamu a nadělit svojí ratolesti zábavný úložný prostor, najdete ji na webu Velký Nábytek.